Kunststof kozijnen en deuren in Lisse

Al 32 jaar een begrip in regio Lisse als het gaat om kunststof kozijnen, kunststof deuren en kunststof schuifpuien.

Gaat u renoveren, verbouwen, of een nieuw huis ontwerpen? Dan is dat een uitgelezen moment om bewust te kiezen voor extra wooncomfort met hoogwaardige kozijnen. De nieuwste opties zoals hout verbinding look (HVL), houtnerf, en meer  ziet u in volle omvang terug in de kunststof kozijnen van Multigevel. Design, comfort, veiligheid en duurzaamheid komen hier optimaal samen, binnen handbereik voor iedereen.

Vele mogelijkheden en uitvoeringen

Duurzaamheid heeft meer om het lijf dan uitsluitend levensduur. Het oog wil ook wat, zeker als u er zolang mee doet. U kunt kiezen uit verschillende fraaie uitvoeringen en u heeft veel keuze in verschillende houtnerfstructuren. In verstek of rechte houtverbindingen. Kies de vorm en kleur die u het meest aanspreekt! Laat u inspireren en kies de ramen, deuren en schuifpuien die het best passen bij uw woning.

Meer informatie over kunststof kozijnen

Waarom kiezen voor kunststof kozijnen van Multigevel?

Hoogstaande kwaliteit en duurzaamheid

De aanschaf van kunststof kozijnen is een duurzame investering. U bespaart namelijk veel kosten op de lange termijn. U investeert in een kunststof kozijn dat ook na vele jaren nog net zo goed functioneert als op de dag van aanschaf. Inwendige versterkingen in de kozijnen zorgen voor een hoge stabiliteit en lange levensduur.

Energiebesparend en inbraakwerend

Kunstof kozijnen hebben een veel hoger isolatievermogen dan houten kozijnen. Onze kozijnen leveren dus een energiebesparing op in huis en zijn bovendien inbraakwerend. Een driepuntsslot of vijfpuntsslot zorgt voor een perfect vergrendelde deur. Al het hang- en sluitwerk wordt in de rondomlopende staalversterking verankerd. 

Minimaal onderhoud en langere levensduur

Vanaf het moment dat u kunststof kozijnen aanschaft, is verven verleden tijd. Af en toe met een vochtige doek uw kozijnen afnemen, is voldoende om de kleur stralend te houden. Kunststof is daarnaast brandveiliger dan hout. En niet onbelangrijk: uw nieuwe kozijnen gaan veel langer mee dan houten kozijnen!

5/5

Gebaseerd op meer dan 300+ beoordelingen

Meer dan 8000 klanten uit Lisse en omstreken kozen al voor de kwaliteit van Multigevel

Lees de ervaringen

 

De kunststof kozijnen die Multigevel monteert zijn van het bekende Duitse merk Schüco. We hebben juist voor dit merk gekozen omdat Schuco het beste van het beste is. Door onze jarenlange ervaring met kunststof kozijnen van verschillende merken weten we dat er geen betere kwaliteit op de markt is dan Schuco.

Multigevel biedt een grote diversiteit aan kunststof producten zoals deuren, schuifpuien en dakkapellen. 

Wij staan voor eerlijke tekst en uitleg over een compleet assortiment van hoogwaardige, duurzame en degelijke producten. Het traject van advies tot en met montage en nazorg houdt Multigevel in eigen hand. Alleen zo is de klant verzekerd van een constante en hoge kwaliteit. 

U als klant bent voor ons zeer belangrijk en ons doel is om u te voorzien van persoonlijk advies en oplossingen die aansluiten op uw wensen. Onze monteurs zijn klantgerichte vakmensen die met u meedenken en kwaliteit leveren bij u thuis. Ook na montage en levering blijven we nazorg leveren waardoor u blijvend van uw investering kunt genieten.

Een kunststof kozijn biedt een leven lang voordelen, zowel bij nieuwbouw als bij renovatie. Dat woont wel zo prettig.

Omdat elke bouw of verbouw uniek is helpen wij u graag met een passend advies op maat.Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand.

Offerte opvragen