Kunststof kozijnen

Op maat & helemaal naar wens

Gaat u renoveren, verbouwen, of een nieuw huis ontwerpen? Dan is dat een uitgelezen moment om bewust te kiezen voor extra wooncomfort met hoogwaardige kozijnen. De nieuwste opties zoals hout verbinding look (HVL), houtnerf, en meer  ziet u in volle omvang terug in de kunststof kozijnen van Multigevel. Design, comfort, veiligheid en duurzaamheid komen hier optimaal samen, binnen handbereik voor iedereen.

Vele mogelijkheden en uitvoeringen

Duurzaamheid heeft meer om het lijf dan uitsluitend levensduur. Het oog wil ook wat, zeker als u er zolang mee doet. U kunt kiezen uit verschillende fraaie uitvoeringen en u heeft veel keuze in verschillende houtnerfstructuren. In verstek of rechte houtverbindingen. Kies de vorm en kleur die u het meest aanspreekt! Laat u inspireren en kies de ramen, deuren en schuifpuien die het best passen bij uw woning.

Waarom kiezen voor kunststof kozijnen van Multigevel?

Hoogstaande kwaliteit en duurzaamheid

De aanschaf van kunststof kozijnen is een duurzame investering. U bespaart namelijk veel kosten op de lange termijn. U investeert in een kunststof kozijn dat ook na vele jaren nog net zo goed functioneert als op de dag van aanschaf. Inwendige versterkingen in de kozijnen zorgen voor een hoge stabiliteit en lange levensduur.

Energiebesparend en inbraakwerend

Kunstof kozijnen hebben een veel hoger isolatievermogen dan houten kozijnen. Onze kozijnen leveren dus een energiebesparing op in huis en zijn bovendien inbraakwerend. Een driepuntsslot of vijfpuntsslot zorgt voor een perfect vergrendelde deur. Al het hang- en sluitwerk wordt in de rondomlopende staalversterking verankerd. 

Minimaal onderhoud en langere levensduur

Vanaf het moment dat u kunststof kozijnen aanschaft, is verven verleden tijd. Af en toe met een vochtige doek uw kozijnen afnemen, is voldoende om de kleur stralend te houden. Kunststof is daarnaast brandveiliger dan hout. En niet onbelangrijk: uw nieuwe kozijnen gaan veel langer mee dan houten kozijnen!

5/5

Gebaseerd op meer dan 300+ beoordelingen

Meer dan 8000 klanten uit uw regio kozen al voor de kwaliteit van Multigevel

Lees de ervaringen

 

De kunststof kozijnen die Multigevel monteert zijn van het bekende Duitse merk Schüco. We hebben juist voor dit merk gekozen omdat Schuco het beste van het beste is. Door onze jarenlange ervaring met kunststof kozijnen van verschillende merken weten we dat er geen betere kwaliteit op de markt is dan Schuco.

Soorten profielen

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe voordeur, een draai/kiep raam, een balkondeur of een set dubbele openslaande tuindeuren (terrasdeuren). De eerste en belangrijkste keuze die u moet maken is het profiel. Dit zijn onze twee meest gekozen profielen:

Verdiept profiel

Het verdiepte profiel, ook wel renovatie profiel of blok profiel genoemd, is speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt. De diepte komt overeen met de maatvoering van een typisch Nederlands houten kozijn. Met dit profiel kan optisch de authentieke uitstraling van hout bereikt worden. Zo is het mogelijk om te kiezen voor een HVL verbinding (rechte verbinding zoals bij hout), dit in combinatie met een houtnerf folie zorgt er voor dat het vrijwel niet te onderscheiden is van hout.  

Vlak profiel

Een vlak profiel heeft optisch een smalle uitstraling waardoor het een strakke en moderne uitstraling heeft in de gevel. Dit profiel komt qua uitstraling het meest in de buurt van een aluminium kozijn, vooral als het gecombineerd wordt met een zwarte folie. Zwarte kunststof kozijnen zijn tegenwoordig erg populair. De prijs is echter een stuk voordeliger dan aluminium kozijnen. Door de wat smallere inbouw diepte vaker geschikt voor bijv. een aanbouw, chalet, schuur, tuinhuis of dakkapel.

Openstaand kiepraam

Draai-kiep raam

Een draaikiepraam kan op twee manieren open worden gezet via de raamkruk. Zo kan het raam voor ventilatie open worden gezet in de kiepstand waarbij het raam naar binnen open kiept. Dit kan in vijf verschillende ventilatiestanden. Daarnaast kan het raam naar binnen open worden gedraaid. Omdat de draaikiepramen naar binnen opengaan zijn de ramen eenvoudig schoon te maken. Beide standen kunnen nooit gelijktijdig worden gebruikt het mechanisme staat 1 stand per keer toe. Standaard zijn de draaikiepramen uitgevoerd met vijf ventilatiestanden.

Stolp raam

Een stolpraam is een raam zonder middenstijl. Je kunt het zien als twee openslaande deuren in raamuitvoering. Bij de kunststof stolpraam sluiten de ramen door toepassing van bijvoorbeeld een stolpnaald. Deze constructie levert een voordeel op door de grote opening die hier ontstaat wat makkelijk kan zijn wanneer er grote spullen via het raam in en uit het huis moeten worden gebracht zoals bij verhuizingen.
Vast glas, kunststof kozijn vast glas, vaste ruit kozijn

Vast raam

Het Schüco vaste kunststof kozijn kenmerkt zich door dat het raam niet open kan zoals kiep- en valramen. Door de vaste constructie besparen ze maximaal in energie, beschermen ze optimaal tegen geluidshinder en zijn ze zeer inbraakwerend. Door het inbraakwerend karakter van dit kozijn word het vaste raam het meest gebruikt op de begane grond van woningen.

Een kunststof kozijn biedt een leven lang voordelen, zowel bij nieuwbouw als bij renovatie. Dat woont wel zo prettig.

Omdat elke bouw of verbouw uniek is helpen wij u graag met een passend advies op maat.Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand.

Offerte opvragen