Raamdecoratie voor kunststof kozijnen

Een sfeervolle aanvulling op de inrichting

Wij zijn leverancier van KeJe raamdecoratie voor kunststof kozijnen. De verschillende stijlvolle raamdecoraties van KeJe zijn speciaal gemaakt voor kunststof kozijnen en sfeermaker voor elke type kamer. We hebben verschillende stijlvolle oplossingen in het assortiment elk met hun eigen eigenschappen en uitstraling.

Raamdecoratie in verschillende uitvoeringen

Voordat je raambekleding aanschaft, is het goed om na te denken over de functie die jouw raambekleding moet hebben. Moet het bijvoorbeeld verduisterend zijn of liever lichtdoorlatend? Onze Speldid Pliss plisségordijnen zijn zowel in lichtdoorlatende- als verduisterende stof verkrijgbaar. En misschien vind je het niet prettig om al teveel inkijk te hebben in je huis, dan zijn onze Latende horizontale lamellen ideaal. En met een rolgordijn heb je een heel praktische raambekleding. Multigevel heeft een uitgebreid assortiment raambekleding die voorziet in de wensen die jij hebt.

Waarom kiezen voor raamdecoratie van Multigevel?

Eenvoudige bevestiging zonder schroeven of boren

Raamdecoratie is allang niet meer alleen praktisch, maar ook stijlvol. Multigevel  voegt daar nog iets aan toe: raamdecoratie die je monteert zonder dat je daarvoor in de kozijnen hoeft te boren en schroeven. Het frame wordt gemonteerd door middel van magneet- en staalband op de glaslatten van het kozijn.

Verduisterend, warmtewerend of doorschijnend.

Dankzij de uitgebreide stoffencollectie is er ruime keuze uit een groot assortiment doorschijnende en tot voor 99% verduisterende stoffen. De raamdecoratie wordt in een aluminium frame gemonteerd en het grote voordeel hiervan: de vensterbank blijft altijd vrij.

Geschikt voor ieder kozijn en iedere ruimte!

Door de manier van bevestigen is onze raamdecoratie geschikt voor bijna alle typen ramen én openslaande deuren. Het hangt niet in de weg en deuren kunnen probleemloos opengezet worden. De raamdecoratie is geschikt voor iedere ruimte in huis, van de slaapkamer tot de badkamer, van de keuken tot de woonkamer.

5/5

Gebaseerd op meer dan 300+ beoordelingen

Meer dan 8000 klanten uit uw regio kozen al voor de kwaliteit van Multigevel

Lees de ervaringen

 

Wij zijn leverancier van KeJe raambekleding voor kunststof kozijnen. De verschillende stijlvolle raamdecoraties van KeJe zijn speciaal gemaakt voor kunststof kozijnen en sfeermaker voor elke type kamer. We hebben verschillende stijlvolle oplossingen in het assortiment elk met hun eigen eigenschappen en uitstraling.

Geintegreerd in het kozijn

Alle raamdecoratie producten worden op het kozijn, dankzij een aluminium frame dat is voorzien van magneet- en staalband. Het stijlvolle, subtiele design van het frame in de kleur van het kozijn zorgt ervoor dat na plaatsing van het raamproduct een nagenoeg vlak geheel ontstaat en nauwelijks zal opvallen op het kozijn.

Volledig geïntegreerd dus! Zo vormt de raamdecoratie een sfeervolle aanvulling op de woning. We maken uw raamdecoratie altijd op maat en met aandacht voor kwaliteit en design.

Splendid Pliss

De Splendid Pliss is een uniek raamdecoratie product geïntegreerd in een aluminium frame en wordt door middel van dubbelzijdig magneet- en staalband bevestigd op de kunststof glaslatten van het kozijn. De raamdecoratie kan daardoor eenvoudig worden verwijderd en weer terug geplaatst worden. De Splendid Pliss heeft geïntegreerde handgrepen in de treklijsten. De bediening is van boven naar beneden en van beneden naar boven. De geplisseerdestoffen zijn leverbaar in diverse kleuren en in diverse stofsoorten, van decoratief tot verduisterend of warmtewerend

Latende

De Latende is een uniek raamdecoratie product geïntegreerd in een aluminium frame bevestigd door dubbelzijdig magneet- en staalband op de kunststof glaslatten van het kozijn. De 25 MM jaloezie is geplaatst in een aluminium frame en wordt door middel van doorzichtige lipjes bedient. Hierdoor blijft de Latende altijd strak tegen het glas zitten ook in de kiepstand. De Latende kan eenvoudig worden verwijderd en weer teruggeplaatst worden wat handig is bij het reinigen van het raam. De bediening gaat van boven naar beneden.

Inzethor

De inzethor van KeJe is eenvoudig in de raamopening te klemmen zonder schroeven of boren. De hor is makkelijk uit het raam te verwijderen. Het raam kan met de hor zonder problemen gesloten en geopend worden. Met de inzethor heb je geen last meer van ongedierte zonder dat dit ten koste gaat van uiterlijk of gebruiksgemak. De horren zijn geschikt voor kunststof draaikiep ramen en zijn leverbaar vele kleuren.

Plissehordeur

De KeJe Splendid Plisséhordeur is een strakke designdeur van eigen bodem. Dit product is geheel uit aluminium, ook de ondergeleider. Dit zorgt voor een robuuste uitstraling in combinatie met een strak design. Het gaas is zwart geplisseerd, wat als een harmonica in en uit gaat bij het bedienen van de trekbalk. De trekbalken zijn geïntegreerd in het product zelf, waardoor het product gemakkelijk te bedienen is met de hand.

Een kunststof kozijn biedt een leven lang voordelen, zowel bij nieuwbouw als bij renovatie. Dat woont wel zo prettig.

Omdat elke bouw of verbouw uniek is helpen wij u graag met een passend advies op maat.Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand.

Offerte opvragen