Kunststof dakkapellen

Vergroot uw woning met een dakkapel

Wilt u meer woonruimte creëren, meer licht en ruimte op de zolder van uw woning? Een dakkapel is hiervoor een ideale oplossing en verandert u binnen een dag een rommelige zolder in een ruime slaapkamer of werkkamer. Met een dakkapel kunt u dus groter wonen, zonder dat u naar een andere woning hoeft te verhuizen.

Traditioneel gebouwde dakkapel en hijs gebouwde dakkapel in één dag geplaatst

Bent u op zoek naar een investering die uw woning verfraait en de tand des tijds doorstaat? Multigevel B.V. biedt de perfecte oplossing: kunststof dakkapellen. Wij zijn gespecialiseerd in zowel de bouw van kunststof dakkapellen op traditionele wijze als in prefab-dakkapellen. Bij Multigevel B.V. ben u op het juiste adres. 

Ons streven naar de hoogste kwaliteit is onbetwistbaar, en dat blijkt wel uit onze tevreden klanten. Neem gerust een kijkje bij onze  Google reviews, voor een blik op de positieve ervaringen van anderen.

In de meeste gevallen hijsen we de dakkapel op zijn plek, en dat kunnen we in slechts één dag realiseren. Mits er de mogelijkheid is om een kraan in uw straat te parkeren, bereiden we de dakkapel volledig voor in onze werkplaats en komen we op het afgesproken tijdstip bij u langs.

Kies voor de duurzaamheid, kwaliteit en efficiëntie van Multigevel B.V., en laat uw kunststof dakkapel in één dag plaatsen. Een waardevolle toevoeging aan uw woning die de test van de tijd doorstaat.

Waarom kiezen voor een kunststof dakkapel van Multigevel?

Altijd een dakkapel die bij uw woning en uw wens past

Bijna iedere droom kan worden verwezenlijkt met de dakkapellen van Multigevel. We kunnen de dakkapellen precies aan laten sluiten bij het architectuur van uw woning en bij uw wensen. Met de gebruikte materialen van voor de zijwangen en boeiborden van Trespa en Keralit en de kozijnen van Schüco zijn de mogelijkheden eindeloos.

Een dakkapel met alle voordelen van kunststof

De hoogwaardige houtlook materialen waar wij mee werken, hebben allemaal een zeer lange levensduur, waarbij onderhoud tot een minimum wordt beperkt. Een kunststof dakkapel gaat niet rotten, is vuilafstotend en eenvoudig schoon te maken.  Ook is schilderen niet meer nodig. Een zeer goede investering voor de toekomst dus!

Hogere taxatiewaarde van uw woning

Uw beloopbare vloeroppervlak is groter geworden waardoor de taxatiewaarde van uw woning stijgt. Het is dus niet alleen praktisch profijt van een extra slaapkamer of werkruimte, maar ook de verkoopwaarde van uw woning stijgt dankzij het laten plaatsen van een dakkapel.

5/5

Gebaseerd op meer dan 300+ beoordelingen

Meer dan 8000 klanten uit uw regio kozen al voor de kwaliteit van Multigevel

Lees de ervaringen

Hoogkwalitatieve dakkapel en vakkundig afgewerkt door onze monteurs

Hoge kwaliteit en vakkundig afgewerkt, dat is waar Multigevel  voor staat. Een dakkapel die binnen één dag buiten volledig water- en winddicht afgewerkt is. En aan de binnenzijde voorbereid is op verdere afwerking door uw aannemer of uzelf. Zodat u de binnenkant volledig naar wens kunt inrichten en perfect laat aansluiten op de bestaande of nieuwe ruimte.

Alle dakkapellen worden op maat gemaakt en alles wordt (in de meeste gevallen) in één  dag geplaatst, inclusief vakkundige afwerking aan buitenkant

Wilt u zien wat een dakkapel met uw ruimte kan doen? In onze showroom bekijkt u onze dakkapellen op ware grootte.

In de grote hoeveelheid dakkapel mogelijkheden adviseren onze specialisten u naar de juiste keuze. In een advies op maat kijken we samen naar de beste oplossing met het beste resultaat.

Offerte opvragen