Kunststof gevelbekleding

Voor een blijvend mooie uitstraling

Kunststof gevelbekleding is populair omdat dit materiaal het beste van twee werelden combineert: een prachtige uitstraling en weinig onderhoud. Van woningen en bedrijfspanden tot chalets en van vakantiehuisjes: kunststof gevelbekleding is vrijwel overal toepasbaar. Daar komt nog bij dat de lange levensduur en het onderhoudsarme karakter kunststof gevelbekleding tot een duurzame en waardevolle investering maken.

Duurzaam en onderhoudsarm

Een gevel die zo min mogelijk onderhoud vergt, waardevast is en het uiterlijk van de woning goed doet. De kunststof gevelbekleding is zeer onderhoudsarm en onverwoestbaar. Geen last meer van afbladerende verflagen of het verlies van kleursterkte en glans. Zo houd u zonder te moeten schilderen en onderhoud te plegen uw gevel en dakranden in topconditie en verzorgd. 

De gevelbekleding die wij verwerken is gemaakt van gerecyclede kunststoffen wat de gevelbekleding duurzaam en milieuvriendelijk maakt. Op het oog ziet de bekleding er het zelfde uit als hout maar dan zonder de noodzaak van houtkap. De kunststof gevelbekleding blijft daarnaast jarenlang sterk en mooi van kleur, nooit meer verven dus wat het milieu nog weer verder spaart.

Waarom kiezen voor kunststof gevelkleding van Multigevel?

De perfecte aanvulling op buitenmuurisolatie

Bij energiezuinig (ver)bouwen neemt isolatie een belangrijke plaats in. Niet alleen via het dak en de ramen kan warmteverlies optreden, maar ook langs de buitenmuren. Daarom isoleren wij altijd waar technisch mogelijk is om de hoogst mogelijke isolatiewaarde voor uw woning of kantoor te bereiken.

Een lange levensduur en een onderhoudsarme karakter

Kunststof gevelbekleding is zowel bij nieuwbouw als bij renovatieprojecten stijlvol, duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Bent u op zoek naar kunststof gevelbekleding voor het vervangen van uw huidige (houten) gevelbekleding dan heeft Multigevel B.V. verschillende modellen gevelbekleding van Keralit® en Trespa® die duurzaam en milieuvriendelijk is, betrouwbaar en waardevast met 10 jaar garantie. 

Montage gevelbekleding en dakrandbekleding

De Keralit delen worden onzichtbaar bevestigd (geen schroeven en gaten in het zicht!) en kunnen tot een lengte van maximaal 6 meter zonder naden worden gemonteerd. De Keralit gevel- en dakrandpanelen hebben een hoogwaardige toplaag van Renolit®. In de meeste gevallen kan ons team van monteurs uw nieuwe gevelbekleding in één dag plaatsen.

 

 

5/5

Gebaseerd op meer dan 300+ beoordelingen

Meer dan 8000 klanten uit uw regio kozen al voor de kwaliteit van Multigevel

Lees de ervaringen

 

 

 

De gevelbekleding die Multigevel installeert, is afkomstig van het gerenommeerde merken Keralit® en Trespa®. We hebben specifiek voor Keralit® en Trespa® gekozen vanwege hun ongeëvenaarde kwaliteit. Dankzij onze uitgebreide expertise op het gebied van gevelbekleding, na jaren van werken met verschillende merken, kunnen we met zekerheid zeggen dat er geen betere optie beschikbaar is dan Keralit® en Trespa®. Onze prioriteit is altijd om de hoogste kwaliteit te leveren aan onze gewaardeerde klanten.

Met kunststof gevelbekleding maak je van de gevel van elk gebouw een stijlvolle blikvanger.

Kunststof gevelbekleding van Multigevel biedt de unieke combinatie van een prachtige uitstraling, lange levensduur en lage onderhoudskosten. Kunststof gevelbekleding is verkrijgbaar in een bijna oneindig aantal stijlen, materialen, kleuren en maten. Een glad of gestructureerd oppervlak, houtdecor, betonlook; het is maar een kleine greep uit de mogelijkheden. Het meest gekozen zijn de kunststof gevelpanelen met houtlook. Ze zijn niet van echt hout te onderscheiden en hebben een natuurgetrouwe houtstructuur en zijn eveneens verkrijgbaar in allerlei RAL kleuren. Precies alsof het geschilderde of gebeitste houtdelen zijn.

Multigevel is gespecialiseerd in kunststof gevelbekleding. Voor welk type woning of bedrijfspand je ook gevelbekleding zoekt, wij hebben het in huis. Bij ons heb je altijd een ruime keuze, gegarandeerde kwaliteit, een snelle levering en advies op maat. Duurzaamheid, onderhoud, afwerking en nog veel meer. 

We adviseren u graag over de mogelijkheden en de vele opties van onze gevelbekleding, dakrandbekleding en vakkundige montage.

Omdat elke bouw of verbouw uniek is helpen wij u graag met een passend advies op maat.Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand.

Offerte opvragen