Kunststof schuifpuien

Binnen en buiten worden één geheel

Vergroot uw leefruimte met schuifdeuren en vouwwanden. Door ze op zomerse dagen helemaal open te zetten, maakt u één geheel van uw huis en uw tuin. Maar ook in gesloten toestand zorgen ze voor veel licht en openheid. U kunt met schuifdeuren nieuwe speelse ruimtes laten ontstaan. De lage onderdorpels maken een comfortabele toegang tot de tuin of het terras mogelijk.

Hoogwaardige Duitse kwaliteit

De kunststof schuifpuien die Multigevel monteert zijn van het bekende Duitse merk Schüco. We hebben juist voor dit merk gekozen door onze jarenlange ervaring met deuren van verschillende merken en de wensen en eisen van onze klanten. We gaan alleen voor beste kwaliteit voor de beste prijs. Schüco kunststof schuifpuien of schuifdeuren worden op maat gemaakt, van gehard PVC met verhoogde slagvastheid. Hierdoor is uw schuifpui beter bestand tegen kou, regen en luchtvochtigheid. Daarbij verouderen de kunststof profielen niet. Ze hoeven niet worden geschilderd, trekken niet krom en blijven ook bij grote afmetingen recht door een dubbele stalen onderkern.

Waarom kiezen voor een kunststof schuifpui van Multigevel?

Optimale gebruiksvriendelijkheid

De schuifdeuren van Multigevel  zijn altijd eenvoudig en licht te bedienen. De lange levensduur en het uitmuntende design – eventueel met een houtnerfstructuur – maken de schuifdeuren tot een zeer aantrekkelijke investering waar u jaren plezier van heeft.

Zeer goede isolatie van zowel kozijnen als beglazing

De goed geïsoleerde schuifdeuren zorgen voor een behaaglijk binnenklimaat bij elke buitentemperatuur. De Schüco schuifsystemen die Multigevel levert blinken uit als het gaat om de uitstekende thermische isolatie.

In grote formaten leverbaar en zelf in te delen

Bepaal zelf hoe de schuifpui wordt ingedeeld. Dit kan op basis van 2, 3 of 4 delen waarbij u het schuifdeel zelf bepaalt. Het schuifdeel kan tot wel 3,40 meter breed gemaakt worden. Alle schuifpuien worden exact op maat en naar uw wensen gemaakt. En met alle comfort van kunststof.

5/5

Gebaseerd op meer dan 300+ beoordelingen

Meer dan 8000 klanten uit uw regio kozen al voor de kwaliteit van Multigevel

Lees de ervaringen

Soorten schuifpuien

Een schuifdeur heeft het voordeel dat u geen ruimte inlevert zoals bij een openslaande deur. Zo worden binnen en buiten één geheel en geniet u het hele jaar door van uw tuin.

Voordelen kunststof schuifpuien Multigevel B.V.?

  • Meer licht en ruimtelijk gevoel in het huis
  • Hoge mate van inbraakveiligheid
  • Nagenoeg geluidloze en lichte bediening
  • Vloeiende barrière vrije overgang van binnen naar buiten

Kunststof hefschuifpui

De deur van deze pui wordt een paar millimeter gelift waardoor je de deur licht, soepel en comfortabel  openschuift. Zelfs bij hele grote schuifdelen tot wel 300 cm breed. 

Een kunststof kozijn biedt een leven lang voordelen, zowel bij nieuwbouw als bij renovatie. Dat woont wel zo prettig.

Omdat elke bouw of verbouw uniek is helpen wij u graag met een passend advies op maat.Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand.

Offerte opvragen