Kunststof deuren

Op maat & helemaal naar wens

Gaat u renoveren, verbouwen, of een nieuw huis ontwerpen? Dan is dat een uitgelezen moment om bewust te kiezen voor extra wooncomfort met hoogwaardige kozijnen. De nieuwste opties zoals hout verbinding look (HVL), houtnerf, en meer ziet u in volle omvang terug in de kunststof kozijnen van Multigevel. Design, comfort, veiligheid en duurzaamheid komen hier optimaal samen, binnen handbereik voor iedereen.

Huisdeuren in alle stijlen en kleuren

De kunststof deuren van Multigevel bieden een grote diversiteit aan deuren, van klassiek tot landelijk of modern.U kunt kiezen uit talloze variaties in kleur, model, glas en beslag. Zo componeert u een unieke voordeur die perfect aansluit op uw persoonlijke smaak en woonstijl. Wat voor deur ziet u voor zich? Weet u al welke uitstraling u zoekt? Wij maken uw voordeur op maat. Daarnaast bent u bij Multigevel altijd verzekerd van een veilige voordeur met een hoge isolatiewaarde.

Waarom kiezen voor kunststof deuren van Multigevel?

Maatwerk productie en montage door onze eigen vakmensen

Voordeuren, achterdeuren, tuindeuren, schuurdeuren. Wat voor deur u ook nodig heeft, één ding is zeker: als het om kunststof gaat, bent u bij Multigevel aan het juiste adres. Al onze deuren worden door onze eigen vaste partner met de hand en op maat gemaakt. We regelen uw renovatie van A tot Z.

Binnen- en buitenzijde verschillend

Onze deuren worden altijd op maat gemaakt en daarbij kunt u uit een uitgebreid kleurassortiment zelf de kleuren voor de binnen- én buitenzijde van uw kozijnen kiezen! Het is daarnaast ook mogelijk om voor twee kleuren te kiezen voor de buitenzijde van uw kozijnen. Voor de deur en het kozijn kunt u voor beide delen een andere kleur kiezen.

Minimaal onderhoud en langere levensduur

Vanaf het moment dat u kunststof deuren aanschaft, is verven verleden tijd. Af en toe met een vochtige doek uw kozijnen afnemen, is voldoende om de kleur stralend te houden. Kunststof is daarnaast brandveiliger dan hout. En niet onbelangrijk: uw nieuwe deuren gaan veel langer mee dan houten deuren!

5/5

Gebaseerd op meer dan 300+ beoordelingen

Meer dan 8000 klanten uit uw regio kozen al voor de kwaliteit van Multigevel

Lees de ervaringen

Soorten deuren

Deuren zijn er in verschillende uitvoeringen en voor allerlei toepassingen. De grens tussen binnen en buiten vervaagt steeds meer.

Multigevel heeft een ruime keus aan deuren voor iedere gewenste doorgang. 

Voordeuren

De voordeur is het visitekaartje van uw huis. Hij moet dus goed bij uw woning passen. Met de kunststof voordeuren van Multigevel zijn de mogelijkheden oneindig door de vele opties, beslag, toebehoren en mogelijkheden.  Zo componeert u een unieke voordeur die perfect aansluit op uw persoonlijke smaak en woonstijl. 

Achterdeuren

De achterdeur heeft extra aandacht nodig heeft als het gaat om inbraakwering. Multigevel vindt het belangrijk dat u onbezorgd kunt wonen en onbezorgd van huis kunt gaan. Daarom zorgen we ervoor dat al onze kunststof deuren voldoen aan de hoogste veiligheids eisen en zijn onze deuren altijd voorzien van het Politie Keurmerk Veilig Wonen®. 

Openslaande deuren

Naast de voor- en achterdeuren bieden we ook kunststof openslaande deuren aan die de verbinding vormen van uw interieur met de tuin en anders om. Of u nu meer licht in huis wilt, of met mooi weer de deuren naar uw terras wilt openen, met de openslaande deuren van Multigevel zijn de mogelijkheden oneindig.

Kerntrekbeveiliging

De kern-trekmethode is helaas een veel voorkomende inbraakmethode waarbij inbrekers in minder dan 30 seconden in uw woning zijn. Om dit tegen te gaan worden de deuren bij Multigevel worden uitgevoerd met kerntrekbeveiliging. Er zijn twee mogelijkheden om dit te voorkomen. Veiligheidsbeslag in de vorm van een SKG***  deurschild met hardmetalen bescherming of een SKG***  cilinder met kerntrekbeveiliging. Zo verminderen onze  kunststof deuren de kans op inbraak met ruim 95%. 

Meerpuntssluiting

Ontdek Veiligheid en Stijl met Onze Kunststof Deuren met 5-Puntsluiting

Bij Multigevel begrijpen we hoe belangrijk het is om uw huis niet alleen stijlvol, maar ook veilig te maken. Daarom zijn we verheugd om onze hoogwaardige kunststof deuren met 5-puntsluiting te introduceren!

Waarom kiezen voor onze kunststof deuren met 5-puntsluiting?

  1. Uitzonderlijke Veiligheid: Onze deuren zijn uitgerust met een state-of-the-art 5-puntsluitingssysteem, dat uw huis maximaal beveiligt tegen ongewenste indringers. U kunt met een gerust hart genieten van uw privacy en gemoedsrust.

  2. Energie-efficiëntie: Naast veiligheid zijn onze deuren ook ontworpen om uw huis energiezuiniger te maken. Ze bieden uitstekende isolatie, waardoor u kunt besparen op energiekosten en bijdraagt aan een groenere leefomgeving.

  3. Duurzaamheid: Onze kunststof deuren zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen die lang meegaan en bestand zijn tegen de tand des tijds. U kunt rekenen op jarenlang zorgeloos gebruik.

  4. Stijlvol Ontwerp: Naast hun functionaliteit bieden onze deuren een eigentijds en elegant ontwerp dat naadloos past bij de uitstraling van uw huis. U kunt kiezen uit verschillende stijlen en afwerkingen om de perfecte look te creëren.

  5. Maatwerk: Wij begrijpen dat elk huis uniek is. Daarom bieden we maatwerkopties zodat u de deur kunt vinden die perfect bij uw behoeften en smaak past.

Kies voor veiligheid, energie-efficiëntie en stijl met onze kunststof deuren met 5-puntsluiting. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of een offerte op maat. Uw gemoedsrust begint hier!

Multigevel - Uw Partner in Veilige en Stijlvolle Deuren

Veiligheidsglas

Optimale Veiligheid en Transparantie met Onze Veiligheidsglas Opties

Bij Multigevel staan uw veiligheid en gemoedsrust voorop. Dat is waarom we trots zijn op ons assortiment hoogwaardig veiligheidsglas!

Waarom kiezen voor ons veiligheidsglas?

  1. Bescherming in Stijl: Ons veiligheidsglas combineert optimale bescherming met een elegant en transparant ontwerp. Geniet van natuurlijk licht en een prachtig uitzicht zonder concessies te doen aan veiligheid.

  2. Inbraakwerendheid: Ons veiligheidsglas is speciaal ontworpen om uw huis te beschermen tegen inbraakpogingen. Het is moeilijk te doorbreken en zal indringers ontmoedigen.

  3. Geluidsisolatie: Rust en stilte zijn essentieel in uw huis. Ons veiligheidsglas biedt uitstekende geluidsisolatie, waardoor uw leefruimte comfortabeler wordt.

Kies voor optimale veiligheid en transparantie met ons hoogwaardige veiligheidsglas. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat. Uw gemoedsrust begint hier!

 

Onze vakmensen vertellen u alles over de technische aspecten en helpen u een keuze te maken.

Omdat elke bouw of verbouw uniek is helpen wij u graag met een passend advies op maat.Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand.

Offerte opvragen