Reviews

5/5

Gebaseerd op meer dan 300+ beoordelingen

Al 32 jaar een begrip in regio Haarlemmermeer als het gaat om kunststof kozijnen, kunststof deuren en kunststof schuifpuien.

Selma Breuer
Selma Breuer
1 maanden geleden
Zeer tevreden over de firma en zeker over de werknemers, die bij mij de gevel kwamen plaatsen . Keurig gewerkt en ook opgeruimd. Het resultaat is ontzettend mooi en strak. Natuurlijk zit het soms een beetje tegen, maar geen punt gaat ,opgelost worden Zeker een bedrijf om aan te raden.
Johan Kloots
Johan Kloots
2 maanden geleden
Ons huis heeft 22 kozijnen, dus het was een fikse klus. In twee weken tijd heeft Multigevel alles vervangen door kunststof kozijnen, met gevelbekleding onder en boven elk kozijn. Het is een hele mooie upgrade van het huis geworden. De klus is zeer vakkundig uitgevoerd. De mensen zijn bovendien heel aardig en leggen alles uit. Ook overleggen ze over de oplossing bij diverse details. Het gevolg is dat we zeer tevreden zijn. Wij raden Multigevel van harte aan!
Jos Sari
Jos Sari
3 maanden geleden
Multi Gevel heeft een prachtige dakkapel geplaatst op onze nieuwbouw woning en zijn super tevreden met het hele verloop van begin tot eind. Kwaliteit van de gebruikte materialen tot het deskundig advies van Floor in de showroom en zeker ook het montage team. Een goed team mensen met oog voor de wensen van de klant.
Lore Pipper
Lore Pipper
3 maanden geleden
Op 12-2-2024 heeft Multigevel in 5 dagen de voor- en achtergevel van het huis op geweldige manier vervangen en verduurzaamd. Kunststof kozijnen met en deuren met houtnerf binnen en buiten, HR++ glas, isolatie en Keralit platen hebben al het hout en boven nog enkel glas vervangen. Het enige beschadigde raampje wordt binnenkort al vervangen. Kleurstelling helderwit en monumentgroen staan prachtig. Na paar keer vakkundig overleg met Floor Wouters, bezoek aan hun mooie toonzaal en precieze opmeting door Ronald in 2023 vond de verbouwing dan vorige week plaats. De hardwerkende, vriendelijke monteurs John, Floor, Drav en Arno hebben er een "nieuw" huis van gemaakt. Niets dan lof voor Multigevel. Dit bedrijf beveel ik dan ook van harte aan!!
Linda Bloedjes
Linda Bloedjes
4 maanden geleden
Gehele voorzijde en achterzijde van de woning voorzien van kunststof kozijnen in antraciet buiten en wit binnen. Met rechte hoek verbindingen lijken ze echt op mooie houten kozijnen. Wat een plaatje. Vakwerk geleverd door de monteurs. Advisering door Floor en inmeting door Ronald. Van het begin tot het einde zeer prettig verloop. Het resultaat ziet u op de foto’s.
Yvonne
Yvonne
5 maanden geleden
Inmiddels 2 x werkzaamheden uit laten voeren door dit bedrijf (in 2020 en 2023). Over beide keren erg tevreden met het contact van a tot z en de uitgevoerde werkzaamheden. Er wordt goed met je meegedacht en 'problemen' die gaandeweg boven komen drijven worden netjes en professioneel opgelost. Echt superfijn! Het hele huis is inmiddels voorzien van kunststof kozijnen, maar we zouden ze zeker weer benaderen in het geval we ooit weer eens iets moeten doen.
Peter Keyser
Peter Keyser
6 maanden geleden
Borneostraat 47, Heemstede Mooi en zeer vakbekwaam werk afgeleverd. Raamkozijnen en glas ++ voor/achter, voor- en achterdeur nieuw. En onze aanbouw aangepast. Zeer tevreden met het resultaat en de communicatie hieromtrent. En nu ook nog de gevelbekleding voor en achter is vervangen en waar nodig de onder betimmering + isolatie. Het is heel mooi geworden met weer veel vakmanschap en naar zeer tevredenheid uitgevoerd.
Jan Konings
Jan Konings
6 maanden geleden
Na lang zoeken bij multigevel terecht gekomen voor 2x schuifpuien en buitendeur. Direct goed en duidelijk geïnformeerd in een fantastische showroom en snel zaken gedaan. Het plaatsen van de puien is naar volle tevredeheid gedaan ondanks de moeilijke bereikbaarheid. Twee gemotiveerde medewerkers hebben vol passie en kunde de klus geklaard hulde een dikke 10
Jan-Peter Heemskerk
Jan-Peter Heemskerk
6 maanden geleden
Goede en duidelijke uitleg over gebruikte materialen levering voorwaarde en inmeten. Prima op elkaar ingespeeld montage team. Nette werkers gedemonteerde delen werden direct opgeruimd. Afwerking zowel buiten als binnen perfect uitgevoerd Multigevel is echt een aanrader
Peter Keyser
Peter Keyser
8 maanden geleden
Borneostraat 47, Heemstede Mooi en zeer vakbekwaam werk afgeleverd. Raamkozijnen en glas ++ voor/achter, voor- en achterdeur nieuw. En onze aanbouw aangepast. Zeer tevreden met het resultaat en de communicatie hieromtrent.
Hans Puchdorp
Hans Puchdorp
9 maanden geleden
Prima advies en services gehad. Installatie zorgvuldig en flexibel gepland, zodat wij nog voor de winter er warmpjes kunnen bijzitten. Dank! Vakmensen, die zorgvuldig gewerkt hebben. Daarbij is ook de verroeste latei boven de schuifpui vervangen, wat ook op een vakkundige wijze is gedaan. Je ziet niets van die extra werkzaamheden.
Foppe Kamerling
Foppe Kamerling
12 maanden geleden
Op spectaculaire wijze hebben de jongens van Multigevel bij ons een kozijn met een raam van 300 kg geplaatst. Plus een kozijn op de bovenverdieping. alles binnen een dag, tot volle tevredenheid.
Kevin Van Leijden
Kevin Van Leijden
12 maanden geleden
Afgelopen week heeft Multigevel onze bestaande dakkapel vervangen door een nieuwe. De kennismaking met Floor in de showroom gaf ons direct veel vertrouwen en dat heeft Multigevel meer dan waar gemaakt. Goede afspraken die stipt zijn nagekomen en verfrissend heldere en vlotte communicatie. Het inmeten is in december gedaan door een zeer vakkundige en vriendelijke medewerker, die ons goed adviseerde over de details. Het was een feestje om de mannen die de oude dakkapel hebben afgebroken en de nieuwe op dezelfde dag hebben opgebouwd aan het werk te zien. Ontzettend vriendelijk, vrolijk, goede sfeer onderling en keiharde werkers. We konden duidelijk zien dat ze goed op elkaar ingespeeld zijn. Niets dan complimenten en we zijn zeer tevreden over het hele proces én met het prachtige eindresultaat!
Wim Van Noort
Wim Van Noort
1 jaar geleden
In 2014 hebben wij door Multigevel al onze ramen en deuren laten vervangen. Écht heel mooi en goede kwaliteit én service. Fijn contact en duidelijke afspraken. Wij waren zo tevreden dat wij in 2020 ook onze schuurdeur door Multigevel hebben laten vervangen. Nogmaals vakwerk! Nu in 2021 heeft Multigevel ook het huis van onze dochter en schoonzoon voorzien van nieuwe kozijnen en deuren. Uiteraard gebaseerd op onze positieve ervaringen met Multigevel. Het is weer prachtig geworden. Nu mei 2023, is door Multigevel bij moeder een bestaande (zeer oude) dakkapel geheel gerenoveerd. Met drie man is er in één dag weer vakwerk afgeleverd. Nieuwe kozijnen met dubbel glas zal stookkosten omlaag brengen. Ook is door deze vakmensen een lekkage probleem opgelost. Wij zijn weer een positieve ervaring rijker dankzij Multigevel.
Rob Bader
Rob Bader
1 jaar geleden
Multigevel heeft onze gehele woning voorzien van kunststof kozijnen en is de dakkapel gerenoveerd. Het verkoopproces verliep prima met Floor Wouters en werden wij goed geadviseerd. De kozijnen en dakkapel renovatie zijn in november 2022 geplaatst in 4 dagen tijd. De monteurs hebben verstand van zaken en werd het plaatsen keurig en professioneel uitgevoerd. Ook de nazorg was prima geregeld. Enkele kleine dingen zijn naderhand in goed overleg gecommuniceerd met Multigevel. Het was een grote klus maar zijn wij zeer tevreden over de uitvoering. We merken dat de stookkosten minder zijn dan voorheen en het geluid van buiten is een stuk minder.
Guan Schapink
Guan Schapink
2 jaar geleden
We zijn zeer tevreden met het vakkundige werk van Multigevel en de door hen geleverde producten die van topkwaliteit zijn. Wij zouden iedereen Multigevel aanbevelen. Zij hebben bij ons thuis alle kozijnen, ramen, buitendeuren en raamdorpelstenen gerenoveerd. Alle oude houten jaren ‘80 kozijnen, ramen en deuren zijn vervangen met mooie kunststofproducten met een houtlook aan de buitenzijde (producten van GevelNed op basis van Schüco profielen). Ook hebben zij ons dakkapel aan de buitenkant volledig gerenoveerd (incl. nieuwe dakbedekking en daktrim). En in onze schuur is een nieuwe deur geplaatst die een stuk breder is dan de oude. We hoeven dat allemaal dus nooit meer te (laten) schilderen! Voordat de kunststofkozijnen zijn geplaatst werden overal eerst stelkozijnen geplaatst. Dat is heel erg belangrijk, omdat alleen daarmee de kunststofkozijnen lang goed vast blijven zitten in de gevel. We zijn er namelijk achter gekomen dat er genoeg partijen zijn die dat niet doen, om zo tegen lagere prijzen of hogere marges te kunnen verkopen. Verder is alles mooi afgewerkt met mooie plisségordijnen en horren (beiden KeJe producten). De communicatie was erg prettig; zowel tijdens de adviesgesprekken, als tijdens de installatie. We zijn met de adviezen van Multigevel meegegaan om (i) tegen de warmte van een volle zon in de zomer verduisterende plisségordijnen te nemen in plaats van metalen rolluiken en om (ii) geen ventilatieroosters te plaatsen, omdat met de nieuwe verschillende tochtstanden van de draaikiepramen die niet meer nodig zijn. We zijn erg blij dat we met beide adviezen zijn meegegaan. Met de plissegordijnen is het in de zomer al een stuk koeler binnen. En zonder ventilatieroosters is het binnen warmer wanneer de ramen dicht zijn (want ventilatieroosters zijn een koude-/warmtebrug) en de geluidsisolatie is dan ook een stuk beter. En als de ramen op een tochtstand staan ervaren we een betere ventilatie dan met ventilatieroosters, welke we hiervoor wel hadden. Ook de after-sales service is top! Als je tijdens of na installatie ergens niet tevreden mee bent wordt er door Multigevel snel gereageerd en actie ondernomen om het snel en kundig op te lossen. Zo zijn bij ons kleine werkschades op kozijnen vakkundig gerepareerd en ruiten waarop krassen zijn ontstaan tijdens productie, transport of werkzaamheden zijn allen vervangen. Kortom, we zijn een zeer tevreden klant van Multigevel en we zouden hen bij iedereen aanbevelen.
Bastiaan Scheepens
Bastiaan Scheepens
2 jaar geleden
In één woord, topbedrijf! Zijn heel blij dat we voor Multigevel hebben gekozen voor het vervangen van de achterpui met openslaande deuren. Vanaf het eerste telefonisch contact een prettig gevoel, dat werd bevestigd tijdens het bezoek aan de showroom. Alle mogelijkheden samen uitgedacht en voor de mooiste oplossing gekozen naar aanleiding van het deskundig en eerlijk advies van Floor. De inmeting ging vlot en met uitvoerig advies en heldere afspraken over de te verwachte levering en plaatsing. Uiteindelijk vorige week, 3 weken eerder dan verwacht, door een team van hardwerkende en gezellige mannen in 1 dag geplaatst, met een prachtig eindresultaat. Meer dan tevreden en een dikke aanrader voor eenieder die kunststof kozijnen overweegt! B. Scheepens